Christina Collect LAUNCH

HVA:  Christina Collect Klokke Lansering 

HVOR:  Gullsmed Inger Ruud, CC Varehus Drammen

NÅR:  26. april 2013

 Butikken til Inger Ruud ligger i CC Varehus i Drammen, adressen er: Tomtegata 36 1012 Drammen 

Bildet: luxuriøse interiør av butikken til Inger Ruud

Det var stas å bli invitert til Gullsmed Inger Ruud butikken til å se på Christina Collect klokkene som ble visst frem de første gang i Norge! :) 

Christina klokker - sveitsiske urverk med diamanter. Designeren Christina har designet klokke både til dronning Margrethe og kronprins Fredrik.

Bildet: Den danske representanten Kurt Lassen var til stede den dagen så han fortalt oss så mye spennende om Christina Collect klokke!

Alle de vakre kunstverkene fra Christina er laget i ekte materialer. Sølvet, edelstenene, skinet og autentisk sveitsk kvalitet! Til en pris fra kr. 995, - kan et av Christinas tikkende mesteverk med ekste sveitser - lyd bli ditt. Du kan deretter veldge sett av Accessories i forhold til dine personlig smak og ønsker. Bred utvalg av charms med ekste edelsteiner, reimer og lærsnorer i flotte farger gi deg mulighet å skreddesy din egen klokke. I illegg kan du kjøpe diamamter som du kan plassere selv inne i klokken, du kan legger på klassiske perler og steiner, ellers veldig moderne charms i form av leopard, elefant eller slange. Drømmeklokke som gi deg mange spemnende muligheter!

Og du behøv heler ikke å kjøpe alt på en gang,  du kan altid komme tilbake til butikken senere for å velge etter ekstra charms slik at klokken alltid passer til ditt humør.

Bildet: Velg din Christina Classic Klokke og gjør den personlig med ekte edelsteiner, toppringer, reimer, skinn snorer, t-bars og charms.

 

Til slutt vil jeg legge til at det er absulutt vart å besøke butikken til Inger Ruud! Hun selge one-of-a-kind smykker som hun designer selv samt du kan finne Gucci, Marc Goblen, Seiko, m.m 

Hvert enkelt smykke har et individuelt særpreg og er nøye utformet.Besøk gjerne hennes hjemmeside HER for å lese mer.

Kontakt gjerne butikken via telefon 32 83 13 40 for personlig avtale. 

Bildet:  du kan få handle både dame- og herresmykker enten lagerførte eller spesialdesignede.

 

 

 

 


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littledarling

40, Oslo

Kategorier

hits