Ostehuset Øst

Ostehuset er en veldig lokal cafe her i Stavanger som har mye sjarm og særprek. De har flerre cafeer rundt omkring i Stavanger og denne gangen har jeg vært i øst, som ligger på storhaug. Der de feiret 5 års jubileum med alle kunder :) Ostehuset er veldig kjent her i Stavanger og jeg selv har vært der mange ganger, spesielt den i sentrum.

Vi fikk kake! Kjempegod kake som var veldig søt. En veldig fin kontrast til det sure været ute som vi har i dag! 

Ostehuset har selvfølgelig stor meny i forskjellige oster! De har masse god mat og vin. På en måte så syns jeg at ostehuset er en perfekt plass for en oste tapas med skinke og vin. Men det går fint an å bestille pai, salater og mye annet godt! 

Helt innerst i cafeen har de en liten seksjon med olje,krydder, oster og interiør varer som går an å få kjøpt. Alt i ostehusets style ;)

Selv om været var surt og kaldt ute, så var det koselig og varmt inne :) Det pleier som regel alltid å være mye folk når jeg går forbi eller er innom. I dag var det også en del folk, men siden det var såpass tidlig på en søndag så var det litt roligere enn det pleier.

Jeg vil anbefale alle som tar turen inn til Stavanger å stoppe innom ostehuset enten for en tapas, lunch eller bare noe å drikke :) Personalet er service innstilt og lett å få i gang en dialog med. Og mest av alt det virker som om de har det gøy på jobben sin! Det synes, og det blir en bra opplevelse.

Skjekk ut ostehusets facebook side her: https://www.facebook.com/Ostehuset?fref=ts 

Håper dere alle sammen har en fin søndag! Og at det er bedre vær der du er enn her i Stavanger.

- Christine Frestad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littledarling

40, Oslo

Kategorier

hits