MAKEUP: Gucci look by Stephan/Isa Dora
HVA:  Trend dager  

HVOR:  AMFI Knebogen

NÅR:  26. april 2013

  AMFI Kaneboggen  ligger få minutter sør fra Harstad sentrum, ved riksveg 83

Bildet: Gucci makeup


  På fredagen 19. april var vi på Amfi Kanebogen i forbindelse med TrendDager. Vi kamperte på Vita på Amfi Kanebogen hos trivelig Gry Tove for å se på makeover som ble utført at gjestende make up artist for Isa Dora.


Bildet: Gry Tove som jobber på Vita

Bildet: Stephan Ulvund Øien fra Isa Dora

 

Det er to som fått total makeover: ei dame og en mann. Begge fått klipp hos frisør på Amfi og nye klær fra Vic og make up fra Stephan. De to heldige vinnere ble presentert for publikum.

 

Det bydde på rabatt i butikker ( Gullsmeden, Vic m.m.) og herlig mote-stemning på senteret. Jeg var heldig å få bli sminket av Stephan og fått tips om hvilke produkter fra IsaDora (Foundation og pudder) bør jeg bruke for min type hud. Til min stor overraskelse fikk jeg vite at jeg har ikke gråblå øyenfarge som jeg trodd, men kaldt grønn. Stephan ga meg tips om hvilke farger bør brukes i makeup for denne type øyenfarge. Dette kan du se selv også i IsaDora sin blogg Jeg fått Gucci-look som karakteriseres med framhevde øyne, perfekt hudtone og nude lepper. Jeg fått også en del glitter på leppene og kinnben.Var veldig spesielt og annerledes, men hvis å dempe litt denne make up så er det perfekt til festen. Det prøvde jeg gjerne på fest og var veldig fornøyd.

 

Bildet:Falt helt pladask for denne øyne blyant. så jeg vet hva jeg skal kjøpe når jeg er neste gang i Kanebogen. Vita Apotek har et fantastisk utvalg av IsaDora produkter og en kjempetrivelige ansatte som hjelpe deg altid til å gjøre den riktige valg.Det ventes ny besøk av Stephan til høsten så det er noe å glede seg til.

Bildet: Gucci look by Stephan

Alle bilder copyright: Elena Jensen 

 

Med hilsen,

Lena V /Almas

5 kommentarer

Saraaah

28.04.2013 kl.21:59

Ha en fin kveld^_^

Sofiefashion

28.04.2013 kl.22:02

Det var fin sminke. Fin og kul blogg. Setter pris på kommentarer tilbake. :)

Emilie-Therese ¢¾

28.04.2013 kl.22:02

Stikker bare innom for å ønske deg en god natt søvn! :)

stivila

28.04.2013 kl.22:04

fin blogg

sofiereiakvam

28.04.2013 kl.22:06

stilig! fin blogg :-)

Skriv en ny kommentar

littledarling

40, Oslo

Kategorier

hits