Little Amerika i Bergen og Oslo! 

 

HVA American College Night OAK Klubb Oslo 

HVOR:  OAK Nattklubb Oslo

NÅR:  03. mai 2013

 

Gjennom mange tiår har vi stadig blitt mer og mer påvirket av det store utland her i Norge. Både kulturelt,  mye språklig og ellers hverdagslige ting. Og det ser ikke til å stoppe med det første. Det amerikanske språket er noe som stadig trenger seg inn i det norske, og nå kommer kulturen også. Iallefall «College-kulturen» fra amerika. For du har garantert sett amerikanske ungdommer drikke av røde kopper, ha ulike drikkeleker på hjemmefester og ute på byen. Nå har det kommet til Bergen, la meg introdusere dere for beerpong, med Little Amerika og Get S*** done marketing!

 

Henger du ikke helt med enda? Da skal jeg gjøre mitt beste for å forklare hva dette fest-fenomenet er! Beer pong er en type drikkelek hvor det gjelder å kaste pingpong-baller over et bord på motsatt side i motstanderens glass. 


Bildet: fra tidligere iår da selveste Xzibit tok seg turen innom eventen til Little Amerika og Get S*** done marketing! på Metro i Bergen 

 

 

Slik spilles det:

 

1. Plasser 6-10 kopper i en pyramideform på hver side av et bord. 

2. Fyll hver kopp med (så likt som mulig, eller noe annet å drikke) øl. En fjerdedel fullt er standar per glass. 

 

3.Fyll et par kopper med rent, varmt vann og legg i begge ender. Disse koppene skal ikke brukes til å kaste pingpong-ballene i, men til å vaske ballene for hvert kast. 

 

4.Velg deg en makker til spillet, to spillere på hvert lag. Hvert lag skal ha to pingpong-baller hver.

 

5.For å starte å spillet, så avgjør hvem som skal kaste første ball i motstanderens kopp. Man kan enten sprette, bue eller kaste ballen.

 

6. Om det ene laget treffer oppi en kopp, må innholdet i koppen drikkes opp, og fjernes.

 

7.Når alle koppene til et lag er truffet og drukket, må det tapende laget drikke alle de resterende koppene.

 


Bildet: Brian og Endre i det nederste bildet er guttene bak Little Amerika (Brian til venstre) og Get S*** done marketing (Endre til høyre) !

 

Hørtes dette artig og spennende ut? For dere i Oslo-omårdet kan dere henge dere med på den amerikanske trenden  fredag 03.mai på OAK Nattklubb, se EVENT for mer info: 

 

For mer informasjon om gutta som har startet Little Amerika og Get S*** done marketing se linker:

Little Amerika: https://www.facebook.com/LittleAmerika?fref=ts 

Get S*** done Marketing: https://www.facebook.com/GetShitDoneMarketing 

 

PS: det kan kjøpes fullt utstyr til beerpong hos Little Amerika, så kan du spille og leke hjemme hvis du foretrekker det! 

 

 

-Elisabeth 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littledarling

40, Oslo

Kategorier

hits