Bryllupsmesse / Strømmen storsenterHVA:  Bryllupsmesse 

HVOR:  Strømmen Storsenter

NÅR:  27. april 2013

 
Bildet: flotte tilbud til giftepar

Som dere kanskje vet, plannleger jeg sammen med partneren å åpne bryllupsplanlegging bedrift og derfor dro vi på bryllupsmesse i Strømmen storsenter. Vi gledet oss stort og hadde store forventninger.

Vet ikke hva skal jeg si, må si  som det er at jeg ble skuffet. Veldig få utstillere, og showet med kjoleoppvisning var ikke helt topp. Veldig få kjoler med både selskap og brudekjoler... de hadde  utsillere med selskap sko også, men ikke stort utvalg der heller.  Det sto også på programmet at det blir masse spennende konkurranser, noe det ikke var. 

Andre som har vært på bryllupsmesse og følt det samme?
Men jeg ble kjent med Erik Horgmo fra stoltrekk.no, som hadde virkelig imponert publikum med den fantastiske tilbudet som hans bedriften leverer, nemlig stoltrekk til storre og mindre eventer. Sammen med sin kona åpnet han bedriften i 2012 og han allerede erobert hele den norske markedet, helt utrolig at de fikk alt dette på så kort tid. Vi gleder oss til å samarbeide med Stoltrekk.no i fremtiden. Se på bilder neder, man kan leie både stoltrekk og tilhørende dekor for arrangement - enklere blir det ikke. 
Bildet: Erik Horgmo fra stoltrekk.no 


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littledarling

40, Oslo

Kategorier

hits